Serveis

Serveis veterinaris a Sabadell

A la nostra clínica veterinària de Sabadell oferim els serveis d’urgències, medicina general i preventiva, laboratori, radiologia, ecografia, cirurgia general i cures post operatòries. Tot el necessari per a cuidar la salut de la teva mascota..

Medicina general

revision perro en bremen veterinaria de sabadell

La medicina general és un servei imprescindible, ja que és l’atenció primària de totes les mascotes que passen per la nostra consulta veterinària. A través d’una exploració del pacient, de la comunicació amb els propietaris i de les proves que calgui fer (anàlisi de sang, orina, femta, radiografies, ecografies…), s’elabora un diagnòstic de la malaltia de l’animal i se li aplica un tractament específic.

Gràcies a la nostra professionalitat i formació continuada podem atendre totes les necessitats veterinàries dels pacients, aplicant els protocols mèdics més avançats.

Medicina preventiva

vacuna gato en bremen veterinaria de sabadell

La medicina preventiva s’encarrega de cuidar de la salut de les mascotes abans que la malaltia aparegui. És molt important tractar i immunitzar als nostres companys realitzant visites de control, seguint els plans de vacunació, desparasitació interna i externa, higiene bucal i sobrepès.

L’esterilització és un altre punt important de la medicina preventiva, ja que ajuda a evitar complicacions futures, gestacions no desitjades i patologies tan freqüents com les infeccions de matriu, quists als ovaris, quists prostàtics o tumors a l’aparell reproductor.

Cirugia General

cirugía mascota en centre veterinari de sabadell

Al nostre centre veterinari de Sabadell disposem d’un quiròfan totalment equipat amb sistemes de monitoratge, capnografia, mesuradors de pressió arterial, temperatura i electrocardiografies. Utilitzem inductors a l’anestèsia i mantenim a les mascotes entubades i controlades en tot moment pel nostre equip d’especialistes.

Realitzem cirurgies traumatològiques, oftalmològiques, de teixits tous i abdominals, entre les quals s’inclouen hèrnies, cistotomies, enterectomies, enterotomies, torsions gàstriques i cossos estranys intestinals. Un cop acabada la cirurgia veterinària, l’anestèsia es retira i es deixa que la mascota desperti en una zona tranquil·la on es monitora fins que finalitzin les cures post operatòries.

Laboratori

atv revisa muestra miscroscopio en bremen veterinaria de sabadell

Al laboratori i departament d’analítica de Bremen Veterinària realitzem diagnòstics ràpids i precisos, cobrint tant les proves ordinàries com els serveis d’urgències veterinàries a Sabadell. Oferim uns resultats fiables als nostres pacients, en el menor temps possible.

Comptem amb microscopis amb els quals estudiar citologies dèrmiques, nòduls, tricogrames i coprològics per observar possibles paràsits intestinals. També oferim el servei d’hematologia, en el qual s’inclouen els hemogrames, les proves bioquímiques (gluco, fetge i ronyó, entre d’altres) i les proves d’hormones (tiroides i cortisol).

Radiodiagnòstic

ecografía perro en bremen veterinaria creu alta sabadell

A la nostra clínica veterinària de Sabadell estem equipats amb l’última tecnologia en radiodiagnòstic i radiologia digital, que ens permet realitzar radiografies i ecografies amb la millor qualitat d’imatge i elaborar valoracions exactes de forma més ràpida. Localitzem fractures òssies, alteracions i tumors en els diferents òrgans de l’animal, amb els resultats més precisos.

Realitzem protocols d’exploració de la cavitat abdominal, ja que és una eina fonamental en el diagnòstic mèdic dels nostres pacients. Detectem així possibles complicacions com són la peritonitis, la torsió mesentèrica i l’hemo abdomen.

Perruqueria felina

gato en bremen veterinaria sabadell

Som especialistes en perruqueria felina. Les instal·lacions de Bremen Veterinària estan preparades per a la higiene i tall de cabell felí, ja que el nostre equip veterinari seda, monitora i realitza un rigorós control veterinari dels gats mentre la nostra perruquera els endreça. Cal demanar cita prèvia. Pots reservar al 93 723 68 56.

Si ho desitges, disposes d’un espai d’auto neteja per a mascotes a La Botigueta, al costat del nostre consultori veterinari de Can Rull. Allà pots rentar personalment al teu company. Pots llogar-lo per hores, consultant prèviament la disponibilitat a La Botigueta.

Ves al contingut