Us presentem la nostra nova web

Us presentem la nostra nova web! Estrenem una nova pàgina que reflecteix els més de 20 anys al capdavant de Bremen Veterinària, treballant pels pacients que ens visiten.

Hem mantingut la línia corporativa i els colors que defineixen a la nostra clínica veterinària, amb un toc modern i actual. Ara és més fàcil navegar per la nostra web, conèixer els veterinaris, auxiliars i col·laboradors que formem Bremen Veterinària i veure els serveis que oferim per a la teva mascota.

La web de la nostra clínica veterinària de Sabadell i del consultori veterinari de Can Rull mostra l’essència del que som, de l’amor que sentim per les mascotes i la millora contínua per la qual treballem dia a dia.

Podeu navegar per les fotos de les nostres instal·lacions, en les que veureu tant les infraestructures del nostre centre veterinari com a alguna mascota que ja forma part d’aquesta gran família. A més, estrenem blog. Un nou apartat de la nostra web en què us mantindrem informats sobre campanyes i promocions que farem, així com consells, notícies i tot el relacionat amb la cura de les mascotes.

Podeu fer un recorregut per la web si cliqueu en el botó d'”Inici” que hem afegit a continuació, però també podeu saber més de nosaltres a través del nostre correu electrònic, per telèfon o visitant-nos a qualsevol dels nostres centres veterinaris. Us hi esperem!

Skip to content