Contacte

Al servei de les mascotes des del 1996

A la nostra clínica veterinària de Sabadell treballem pels petits animals de companyia. Som al barri de la Creu Alta de Sabadell, tocant a l’Eix Macià i a la Plaça Espanya. Contacta amb nosaltres i t’assessorarem sobre els serveis veterinaris més complets i les millors cures per al benestar i la salut de la teva mascota.

 

Nou horari d'atenció

Amb motiu dels canvis que estem realitzant per millorar i innovar els nostres serveis orientats a la medicina preventiva i de cirurgia, informem tots els nostres clients del nou horari d’atenció.

Horari

Dilluns a divendres:  08:00 a 22:00h
Dissabtes: 10:00 a 17:00h
Diumenges i festius: Tancat

Contacte

Clínica veterinària

Av. Josep Tarradellas, 20, Sabadell (Barcelona) 

Consultori veterinari

Carrer d’Ovidi, 37. Sabadell (Barcelona)

Opinions de clients

Treballem cada dia amb l’objectiu d’oferir un servei de màxima qualitat als nostres pacients i un tracte honest als nostres clients.

Cada opinió ens ajuda a continuar millorant!

Urgències 24 hores

En cas que necessiteu un servei d’urgències 24 hores fora de l’horari d’atenció, us preguem us poseu en contacte als telèfons que us indiquem a continuació.

HOSPITAL VETERINARI SABADELL

Visites amb cita prèvia
Carrer de Sant Oleguer, 77.
08202 – Sabadell
Telèfon: 937 271 125 / 635 086 547

Formulari de contacte

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual n’és responsable BREMEN VETERINÀRIA. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les vostres dades per atendre la vostra sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD ), sobre protecció de dades. Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·licite la cancel·lació.

En qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les vostres dades personals a Direcció Client o mitjançant un email a bremenvet@hotmail.com

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Ves al contingut