Paràsits

Mantingues els paràsits allunyats de la teva mascota

Consulta el nostre Pack Preventiu

Bremen Veterinària de Sabadell t’oferim el millor tractament preventiu i de control per a les malalties parasitàries. La nostra promoció inclou els productes veterinaris més efectius del mercat com collars, pipetes i pastilles.

Les picades de paparres, puces o mosquits suposen una seriosa amenaça per a la salut del teu animal de companyia. Protegeix-lo de les malalties provocades per paràsits. Posa especial atenció a la leishmània i l’Ehrlichia perquè poden complicar seriosament la salut de la teva mascota i, fins i tot, posar la seva vida en perill. Un bon pla preventiu a temps és crucial per evitar riscos. 

prevención paráistos perro bremen veteirnaria sabadell

Consulta el nostre pack de 3 serveis i productes

Test i/o vacuna leishmania

Pipetes

Collar

Comprimits

Quines mesures preventives existeixen?

Comptem amb molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada sis mesos, o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna pot ser una altra mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la de leishmaniosi. Recorda realitzar revisions periòdiques al nostre centre veterinari de Sabadell per evitar-te ensurts i imprevistos.

Per què prevenir les malalties parasitàries?

Els paràsits són transmissors de múltiples malalties, tant a animals com a persones. Les més serioses són l’Ehrlichia, transmesa a través de les paparres i la leishmaniosi, causada per la picada del mosquit flebòtom. En tots dos casos, els riscos per a la salut de la teva mascota poden ser irreversibles, ja que poden provocar danys fatals en el seu organisme que podrien posar fi a la seva vida. La prevenció és fonamental, especialment amb l’arribada de la calor, ja que és quan la seva activitat s’intensifica. Realitzar un bon diagnòstic precoç també és clau per protegir al teu pelut. 

No posis en risc la salut de la teva mascota i assegura't de prevenir les malalties causades per paràsits a la nostra clínica veterinària de Sabadell.

Skip to content