Prevenció tos de les gosseres

A Bremen Veterinària de Sabadell t'ajudem a prevenir la tos de les gosseres

Consulta el nostre servei de vacunació

Notes que el teu gos tus? Sembla que té alguna cosa a la gola que no el deixa respirar amb normalitat? Si el teu company té aquests símptomes i a més notes que vomita o moqueja, perd la gana o esternuda amb massa freqüència, probablement estiguem davant d’un cas de tos de les gosseres. 

Una malaltia vírica i contagiosa, coneguda en el camp de la medicina com traqueobronquitis infecciosa canina, que afecta les vies respiratòries dels gossos. El que per a nosaltres seria equivalent a un refredat. Una afecció que a priori és lleu però que si no es tracta a temps pot desencadenar greus complicacions, com pneumònia severa o anorèxia.

Consulta el nostre pack de prevenció

Vacuna anual

Revisió

Com puc prevenir la tos de les gosseres?

El gos està exposat a contagi si està en contacte amb molts animals en un mateix espai, com en les residències canines, però també pot emmalaltir si viu amb nosaltres a casa i entra en contacte amb un altre gos contagiat en un passeig pel parc.

És important que el protegim dels canvis de temperatura bruscs, que puguin provocar-li una baixada de defenses. Assecar molt bé el pèl després dels banys, proporcionar-li un lloc sec i net on dormir i assegurar-li una bona alimentació és essencial perquè el nostre company mantingui un bon nivell de salut.

Les revisions preventives al nostre centre veterinari de Sabadell t’ajudaran a prevenir aquesta i altres malalties que puguin afectar a la teva mascota. 

Es pot contagiar la meva mascota?

La tos de les gosseres és una malaltia que afecta els gossos, que molt poques vegades s’ha manifestat en altres animals i és pràcticament innòcua per a l’ésser humà. 

Per als gossos és altament contagiosa i es transmet tant per l’aire com per contacte directe, per la qual cosa és molt comú trobar brots en refugis, residències canines i protectores d’animals, ja que conviuen molts d’ells en un mateix espai. 

A la nostra clínica veterinària de Sabadell prevenim la tos de les gosseres i tractem els símptomes perquè el teu gos estigui sempre sa i cuidat.

A Bremen Veterinària prevenim la tos de les gosseres i tractem els símptomes perquè el teu gos estigui sempre sa i cuidat.

Skip to content