Sobrepès i obesitat mascotes

Ajudem la teva mascota a reduir el sobrepès i a sentir-se en forma

Consulta els nostres serveis especialitzats

Tractament contra l'obesitat i el sobrepès en les mascotes

Ja comença el bon temps i segur que vols sortir i gaudir amb la teva mascota. Si has detectat que el teu animal de companyia li sobren alguns quilos, posa remei durant aquests mesos. La calor no és un bon amic per a les mascotes amb sobrepès, ja que pot afectar seriosament a la seva salut.

A Bremen Veterinària de Sabadell ajudem la teva mascota a mantenir la seva línia perquè estigui en bona forma i saludable.

El millor Pack per cuidar del sobrepès i l'obesitat

Visita

Diagnòstic

Dieta veterinaria

Per què la teva mascota té sobrepès?

Reconèixer que la teva mascota té uns quilos de més és el primer pas per posar-hi remei. És important perquè els animals amb excés de pes tenen més probabilitats de patir malalties com poden ser la diabetis o l’artrosi.

L’obesitat pot tenir el seu origen en una dieta inadequada. Si la teva mascota presenta un excés de calories, vol dir que ingereix més de les que consumeix. Per això és convenient que augmenti la seva activitat i exercici.

La predisposició genètica és un altre factor a tenir en compte. Has de saber que certes races són més propenses a ser obeses mentre que altres guanyen pes amb més facilitat. És el cas dels Cocker, Beagle o Llaurador. 

D’altra banda, els desequilibris hormonals també tenen un impacte en el pes corporal del teu gos o gat. I si la teva mascota està esterilitzada, també és probable que augmenti de pes. 

Al nostre centre veterinari de Sabadell controlem el seu pes i tenim cura de la salut de la teva mascota.

Skip to content